You are not logged in.

There is a total of 1,137 entries

413 nitrofurano @Ray if not, i think it's a ms-windows only problem, not hardware - and if you don't have Linux installed, i really reccomend it, seriously. May 26th 2012, 8:58pm
412 nitrofurano @Ray from TeamSpeak i'm seeing you seem mostly using ms-windows? do you have Linux installed as dual-boot, and the problems there are similar? May 26th 2012, 8:58pm
411 brunodc ZDay 2012 - Vancouver - James Phillips - TZM Education is now open for translation: http://dotsub.com/view/b737e168-3eec-4314-8a58-d4acf3ddc47e May 25th 2012, 9:31pm
410 nitrofurano normally problems on mainboard are far more serious, like not having display, hard disk access, network, only sometimes you computer turns on, etc. May 25th 2012, 5:15pm
409 nitrofurano on the operating system as a whole, not a specific software May 25th 2012, 5:15pm
408 nitrofurano when you use an operating system transparent enough, such as any Linux distro, you can easily find where the problem exactly is May 25th 2012, 5:14pm
407 nitrofurano weird is that hardware problems used to not affect software problems so directly, like on Chrome May 25th 2012, 5:12pm
406 Ray Hah! I have three installed and use them all. One issue I have with the use of multiple ones is that there is no master bookmarks ability across them. But the reason for my browser woes is that my system (mainboard) is slowly dying. A new system build will provide the only cure. May 25th 2012, 7:16am
405 nitrofurano @Ray, do like me, try to have more than 5 web browsers installed! :) - my list of installed browsers: Iceweasel (using now), Chromium, Opera, Galeon, Kazehakase, Iceape, Midori, Konqueror... May 24th 2012, 9:33pm
404 Ray It looks like the forum is unable to handle the shortened URLs as expected, seemingly due to all of the special characters in the titles of the main language team sections. I am about to revert them back to their original construction and apologize profusely for any/all the inconvenience the shorten attempt has caused. May 24th 2012, 11:12am
403 Fikcija Don't use Chrome, use Firefox :P May 23rd 2012, 9:52pm
402 Ray Thanks for the feedback. I had problems with my browser yesterday, so I couldn't even look into it. I'll focus on this when I get home tonight, assuming I can coax Chrome to cooperate. May 23rd 2012, 8:22pm
401 Fikcija Same with "Translation Team" part :D I end up in the Spanish. May 23rd 2012, 1:12pm
400 Fikcija You might have messed something up with those links because when I click on the "Proofreading team" part of the "Lithuanian team", I get teleported into the Spanish Team's Proofreading Team section... May 23rd 2012, 1:06am
399 Ray Hi Folks! To make these threads more accessible to web searches and other web indexing services, I will be adjusting all forum links in a couple of hours so that they no longer include ugly board numbers for every subsection. The overall forum may have difficulty locating its own pages while these adjustments permeate the system, but that issue will be temporary and should not last long. If you have created direct links on any other site to any forum section, thread or post, you will need to adjust them accordingly. May 21st 2012, 4:01am
398 Fikcija Ray, I found out by accident myself :) May 21st 2012, 3:21am
397 gabriel nevermind, I was able to figure out what I was unsure about on my own :D May 21st 2012, 2:35am
396 gabriel hello... anyone from the english department around? May 21st 2012, 2:29am
395 Ray Fikcija, I had not tried it myself, so I was not aware of that. Thanks for the lesson! <3 May 21st 2012, 1:19am
394 Fikcija You can find it by clicking a link on this page :) http://wiki.linguisticteam.org/w/Linguis…s/LC_2012-05-19 May 20th 2012, 4:00pm
© Linguistic Team International 2018
Context In Motion