You are not logged in.

[Albanian Rebuild] Zeitgeist: Addendum [VIDEO]

 • "Aldi96" is male
 • "Aldi96" started this thread

Posts: 84

Date of registration: May 26th 2014

Language Team: Albanian

Focus Group: Translator
Translation Proofreader
Final Reviewer

Location: Sarande / Albania

Thanks: 3851 / 85

 • Send private message

1

Friday, May 30th 2014, 9:59am

Zeitgeist: Addendum [VIDEO]

Zeitgeist: Addendum
Kohëzgjatja 2:03:07 (2 orë, 3 minuta e 7 sekonda)

Statusi: Nuk po e redakton dikush!
Signature from »Aldi96« You can support The Zeitgeist Movement by not supporting the existing system.

TheZeitgeist Movement Global - Albanian Section
Official Albanian Youtube Channel

This post has been edited 7 times, last edit by "Ray" (Jul 22nd 2018, 10:41pm)


47 guests thanked already.
 • "rock3r" is male

Posts: 120

Date of registration: May 2nd 2014

Language Team: Albanian

Focus Group: Translator
Translation Proofreader
Final Reviewer
Language Coordinator

Location: Tirana

Thanks: 5498 / 124

 • Send private message

2

Friday, August 29th 2014, 2:26pm

Proofread

@loukaselessar:

Unë jam duke bërë proofread bashkë me plotësimin e tekstit në dotsub për Zeitgeist I The Movie, ndaj po pate kohë mund t'i bësh proofread Zeitgeist Addendum. Dmth pak ti e pak unë :). Është i përkthyer plotësisht.
Signature from »rock3r« Never doubt that a small group of thoughtful
committed citizens can change the world.
indeed, it is the only thing that ever has.
www.twitter.com/tvpalbania
www.facebook.com/projektivenus

52 guests thanked already.
 • "loukaselessar" is male

Posts: 50

Date of registration: Jan 14th 2014

Language Team: English

Focus Group: Translator

Location: Belgium

Thanks: 2050 / 1

 • Send private message

3

Wednesday, September 3rd 2014, 4:39pm

@rock3r do e filloj te Shtunen. Flasim ne fb ose Skype per shpeejtesi.
Signature from »loukaselessar« " Everything should be made as simple as possible, but not simpler " Albert Einstein

1 registered user and 50 guests thanked already.

Users who thanked for this post:

rock3r

 • "rock3r" is male

Posts: 120

Date of registration: May 2nd 2014

Language Team: Albanian

Focus Group: Translator
Translation Proofreader
Final Reviewer
Language Coordinator

Location: Tirana

Thanks: 5498 / 124

 • Send private message

4

Thursday, September 4th 2014, 4:00pm

Ok @loukaselessar, sepse tani erdhi dhe @Aldi96 dhe ai do merret me Moving Forward dhe kur të mbaroni secili projektin përkatës do i ndërrojmë për t'i bërë proofread :)
Signature from »rock3r« Never doubt that a small group of thoughtful
committed citizens can change the world.
indeed, it is the only thing that ever has.
www.twitter.com/tvpalbania
www.facebook.com/projektivenus

51 guests thanked already.
 • "loukaselessar" is male

Posts: 50

Date of registration: Jan 14th 2014

Language Team: English

Focus Group: Translator

Location: Belgium

Thanks: 2050 / 1

 • Send private message

5

Saturday, November 1st 2014, 8:28pm

Ok nga mua.
Signature from »loukaselessar« " Everything should be made as simple as possible, but not simpler " Albert Einstein

2 registered users and 53 guests thanked already.

Users who thanked for this post:

rock3r, Aldi96

 • "rock3r" is male

Posts: 120

Date of registration: May 2nd 2014

Language Team: Albanian

Focus Group: Translator
Translation Proofreader
Final Reviewer
Language Coordinator

Location: Tirana

Thanks: 5498 / 124

 • Send private message

6

Wednesday, November 12th 2014, 8:16pm

Final Review

Zeitgeist Addendum pasi t'i bëj Final Review do të mund ta shpërndajmë.
Signature from »rock3r« Never doubt that a small group of thoughtful
committed citizens can change the world.
indeed, it is the only thing that ever has.
www.twitter.com/tvpalbania
www.facebook.com/projektivenus

47 guests thanked already.
 • "Aldi96" is male
 • "Aldi96" started this thread

Posts: 84

Date of registration: May 26th 2014

Language Team: Albanian

Focus Group: Translator
Translation Proofreader
Final Reviewer

Location: Sarande / Albania

Thanks: 3851 / 85

 • Send private message

7

Wednesday, November 12th 2014, 8:47pm

UHU, namin qejf pastaj!

Fakti që addendum do jetë e gatshme zyrtarisht përpara the movie eshtë diçka që duket keq, por ne e dimë çheqim :P....

Punë e mirë çuna...

rock3r kur të mbarosh final review bëjë dhe një attachement dhe brenda sekondave do të jetë e disponueshme addendum në youtube!
Signature from »Aldi96« You can support The Zeitgeist Movement by not supporting the existing system.

TheZeitgeist Movement Global - Albanian Section
Official Albanian Youtube Channel

44 guests thanked already.

Posts: 1

Date of registration: Jun 13th 2017

Language Team: Other

Focus Group: Other - Not Listed Above

Thanks: 40 / 2

 • Send private message

8

Tuesday, June 13th 2017, 5:34pm

Pershendetje Cuna, doja tju pergezoja dhe falenderoja per punen tuaj ne keto perkthime. Me vjen cudi pse Addendum nuk eshte i perkthyer akoma! Nga sa mbaj mend ka qene edhe ne youtube edhe ne dotsub por tani nuk eshte ne asnje vend i perkthyer ne shqip....

40 guests thanked already.
© Linguistic Team International 2018
Context In Motion