You are not logged in.

 • "rock3r" is male
 • "rock3r" started this thread

Posts: 122

Date of registration: May 2nd 2014

Language Team: Albanian

Focus Group: Translator
Translation Proofreader
Final Reviewer
Language Coordinator

Location: Tirana

Thanks: 6375 / 125

 • Send private message

1

Monday, October 27th 2014, 12:08pm

Zeitgeist: Moving Forward | Official Release | 2011 [VIDEO]

Çuna me sa di unë Moving Forward po përkthehet, por kush nga ju do ta niste nuk e mbaj mend @loukaselessar: @Aldi96: unë e kam prekur pak, por nuk po merrem për momentin sepse po përkthej Future by Design.

Working Location: http://dotsub.com/view/aa14042d-a091-44c0-861f-1d2acefb7c4f
Repository Location: http://dotsub.com/view/8dc8f084-4aff-4257-a98c-767451b5fc24
YT Link: http://www.youtube.com/watch?v=4Z9WVZddH9w
Signature from »rock3r« Never doubt that a small group of thoughtful
committed citizens can change the world.
indeed, it is the only thing that ever has.
www.twitter.com/tvpalbania
www.facebook.com/projektivenus

This post has been edited 2 times, last edit by "Ray" (Jul 3rd 2017, 5:32am)


2 registered users and 47 guests thanked already.

Users who thanked for this post:

Aldi96, Ray

 • "loukaselessar" is male

Posts: 50

Date of registration: Jan 14th 2014

Language Team: English

Focus Group: Translator

Location: Belgium

Thanks: 2191 / 1

 • Send private message

2

Monday, October 27th 2014, 1:58pm

Une e kam filluar por besoj se na e Shtuna do ta mbaroj .
Signature from »loukaselessar« " Everything should be made as simple as possible, but not simpler " Albert Einstein

2 registered users and 53 guests thanked already.

Users who thanked for this post:

rock3r, Aldi96

 • "Aldi96" is male

Posts: 84

Date of registration: May 26th 2014

Language Team: Albanian

Focus Group: Translator
Translation Proofreader
Final Reviewer

Location: Sarande / Albania

Thanks: 4497 / 85

 • Send private message

3

Saturday, November 15th 2014, 6:58pm

Pasim....

Une e kam filluar por besoj se na e Shtuna do ta mbaroj .


Them ta përfundoj unë këtë, meqënëse lukaselessar ka qënë inaktiv për një kohë me këtë, dhe meqënëse kam mbaruar disa materiale tashmë.


Ndërkohë bhet punë paralele me proofread të The Movie dhe Addendum!
si thoni???????????????
Signature from »Aldi96« You can support The Zeitgeist Movement by not supporting the existing system.

TheZeitgeist Movement Global - Albanian Section
Official Albanian Youtube Channel

1 registered user and 47 guests thanked already.

Users who thanked for this post:

rock3r

 • "rock3r" is male
 • "rock3r" started this thread

Posts: 122

Date of registration: May 2nd 2014

Language Team: Albanian

Focus Group: Translator
Translation Proofreader
Final Reviewer
Language Coordinator

Location: Tirana

Thanks: 6375 / 125

 • Send private message

4

Saturday, November 15th 2014, 7:19pm

Une e kam filluar por besoj se na e Shtuna do ta mbaroj .


Them ta përfundoj unë këtë, meqënëse lukaselessar ka qënë inaktiv për një kohë me këtë, dhe meqënëse kam mbaruar disa materiale tashmë.


Ndërkohë bhet punë paralele me proofread të The Movie dhe Addendum!
si thoni???????????????
Ok, si fillim po bëj një proofread Zeitgeist I dhe direkt nje final revies meqe në njëfarë mënyre unë kam bërë plotësimin në dotsub dhe pastaj e publikojmë të parin, pasi të mbarojmë me Zeitgeist I, filloj proofread me Addendum ;)
Signature from »rock3r« Never doubt that a small group of thoughtful
committed citizens can change the world.
indeed, it is the only thing that ever has.
www.twitter.com/tvpalbania
www.facebook.com/projektivenus

49 guests thanked already.
 • "Aldi96" is male

Posts: 84

Date of registration: May 26th 2014

Language Team: Albanian

Focus Group: Translator
Translation Proofreader
Final Reviewer

Location: Sarande / Albania

Thanks: 4497 / 85

 • Send private message

5

Saturday, November 15th 2014, 8:26pm

Qarte

OK, duket shume mire! Vazhdojme atehere!
Signature from »Aldi96« You can support The Zeitgeist Movement by not supporting the existing system.

TheZeitgeist Movement Global - Albanian Section
Official Albanian Youtube Channel

43 guests thanked already.
 • "rock3r" is male
 • "rock3r" started this thread

Posts: 122

Date of registration: May 2nd 2014

Language Team: Albanian

Focus Group: Translator
Translation Proofreader
Final Reviewer
Language Coordinator

Location: Tirana

Thanks: 6375 / 125

 • Send private message

6

Friday, November 28th 2014, 10:06am

Çfarë po bëhet me këtë @loukaselessar: @Aldi96:
Signature from »rock3r« Never doubt that a small group of thoughtful
committed citizens can change the world.
indeed, it is the only thing that ever has.
www.twitter.com/tvpalbania
www.facebook.com/projektivenus

1 registered user and 41 guests thanked already.

Users who thanked for this post:

Aldi96

 • "Aldi96" is male

Posts: 84

Date of registration: May 26th 2014

Language Team: Albanian

Focus Group: Translator
Translation Proofreader
Final Reviewer

Location: Sarande / Albania

Thanks: 4497 / 85

 • Send private message

7

Friday, November 28th 2014, 4:35pm

E kam marr une persiper deri...

Përshëndetje rock3r, siç të thashë dhe siç biseduam përkthimin me këtë material po e vazhdoj unë, por po i bëjë një proofread paraprak deri në pikën ku është përkthyer se shoh që është përkthyer pa kuptim!
Signature from »Aldi96« You can support The Zeitgeist Movement by not supporting the existing system.

TheZeitgeist Movement Global - Albanian Section
Official Albanian Youtube Channel

47 guests thanked already.
 • "Aldi96" is male

Posts: 84

Date of registration: May 26th 2014

Language Team: Albanian

Focus Group: Translator
Translation Proofreader
Final Reviewer

Location: Sarande / Albania

Thanks: 4497 / 85

 • Send private message

8

Thursday, January 29th 2015, 5:01pm

Mbarova Përkthimin

Mbarova me këtë.
Titrat janë të bashkangjitura më poshtë!


*NUK E DI SE PËR ÇFARË ARSYE DOTSUB E SHFAQ 99% DHE JO 100%, KONTROLLOVA PER VENDE BOSH. GJITHSESI SHPRESOJ TA GJENI DEFEKTIN NE PROCESIN E KORRIGJIMIT.
Aldi96 has attached the following file:
Signature from »Aldi96« You can support The Zeitgeist Movement by not supporting the existing system.

TheZeitgeist Movement Global - Albanian Section
Official Albanian Youtube Channel

This post has been edited 3 times, last edit by "Aldi96" (Feb 24th 2015, 1:54pm)


2 registered users and 43 guests thanked already.

Users who thanked for this post:

rock3r, kasapi

© Linguistic Team International 2019
Context In Motion