You are not logged in.

[Albanian Published] Future by Design 2006 [VIDEO]

 • "rock3r" is male
 • "rock3r" started this thread

Posts: 120

Date of registration: May 2nd 2014

Language Team: Albanian

Focus Group: Translator
Translation Proofreader
Final Reviewer
Language Coordinator

Location: Tirana

Thanks: 5498 / 124

 • Send private message

1

Friday, October 3rd 2014, 11:09am

Future by Design 2006 [VIDEO]

Un po merrem me perkthimin e Future by Design @loukaselessar: dhe @Aldi96:

Working Location: http://dotsub.com/view/15872a88-fbfe-4b18-a47f-10e0ae06fa9f
Repository Location: http://dotsub.com/view/fa960ff5-c6bf-4c84-a9a1-f6277c1a27be
Signature from »rock3r« Never doubt that a small group of thoughtful
committed citizens can change the world.
indeed, it is the only thing that ever has.
www.twitter.com/tvpalbania
www.facebook.com/projektivenus

This post has been edited 3 times, last edit by "Ray" (Jul 16th 2018, 2:59am)


2 registered users and 44 guests thanked already.

Users who thanked for this post:

Aldi96, Ray

 • "rock3r" is male
 • "rock3r" started this thread

Posts: 120

Date of registration: May 2nd 2014

Language Team: Albanian

Focus Group: Translator
Translation Proofreader
Final Reviewer
Language Coordinator

Location: Tirana

Thanks: 5498 / 124

 • Send private message

2

Friday, January 23rd 2015, 3:33pm

Future by Design Proofread

Kjo përfundoi, një nga materialet më të bukura deri tani. Edhe pse përfshin disa nga materialet e shkurtra qe kemi përkthyer.
@Aldi96: ke raundin e parë të proofread ;)
rock3r has attached the following file:
Signature from »rock3r« Never doubt that a small group of thoughtful
committed citizens can change the world.
indeed, it is the only thing that ever has.
www.twitter.com/tvpalbania
www.facebook.com/projektivenus

2 registered users and 38 guests thanked already.

Users who thanked for this post:

Aldi96, Ray

 • "Aldi96" is male

Posts: 84

Date of registration: May 26th 2014

Language Team: Albanian

Focus Group: Translator
Translation Proofreader
Final Reviewer

Location: Sarande / Albania

Thanks: 3852 / 85

 • Send private message

3

Saturday, January 24th 2015, 7:25pm

DONE - Gati për R2

Mbarova raundin e parë, edhe pse nuk e kisha parë të gjithë leximi bashkë me proofread ja vlejti!
Me disa gabime të vogla...:) :)


Çfarë mendimi ke për titullin?
Unë them: "E Ardhmja Sipas Projektimit"
Pash disa tituj në shqip të tjerë dhe njëri ishte "E Ardhmja Si Projekt" por që anglisht është "Future as Project" dhe jo "Future by Design".....
mendohu dhe marrim vendimin.
Aldi96 has attached the following file:
Signature from »Aldi96« You can support The Zeitgeist Movement by not supporting the existing system.

TheZeitgeist Movement Global - Albanian Section
Official Albanian Youtube Channel

2 registered users and 48 guests thanked already.

Users who thanked for this post:

rock3r, Ray

 • "rock3r" is male
 • "rock3r" started this thread

Posts: 120

Date of registration: May 2nd 2014

Language Team: Albanian

Focus Group: Translator
Translation Proofreader
Final Reviewer
Language Coordinator

Location: Tirana

Thanks: 5498 / 124

 • Send private message

4

Saturday, January 24th 2015, 10:43pm

Çfarë mendimi ke për titullin?
Unë them: "E Ardhmja Sipas Projektimit"
Për mua do ishte më mirë: "Ndërtimi i së Ardhmes" në mos "Projektimi i Së Ardhmes" sepse realisht jemi ne si aktivistë dhe mbrojtës të Ekonomisë së Bazuar në Burime që në njëfarë mënyre po e ndërtojmë ;)
Signature from »rock3r« Never doubt that a small group of thoughtful
committed citizens can change the world.
indeed, it is the only thing that ever has.
www.twitter.com/tvpalbania
www.facebook.com/projektivenus

1 registered user and 38 guests thanked already.

Users who thanked for this post:

Ray

 • "Aldi96" is male

Posts: 84

Date of registration: May 26th 2014

Language Team: Albanian

Focus Group: Translator
Translation Proofreader
Final Reviewer

Location: Sarande / Albania

Thanks: 3852 / 85

 • Send private message

5

Saturday, May 23rd 2015, 10:42pm

Nje sy i fundit...

Meqë e morëm shtruar :P po i bëj një redaktim të hollësishëm dhe më pas e vëmë në radhë për final review pas trilogjisë zeitgeist.
Signature from »Aldi96« You can support The Zeitgeist Movement by not supporting the existing system.

TheZeitgeist Movement Global - Albanian Section
Official Albanian Youtube Channel

2 registered users and 34 guests thanked already.

Users who thanked for this post:

rock3r, Ray

 • "Ray" is male

Posts: 1,479

Date of registration: May 23rd 2011

Language Team: Global

Focus Group: LTI Administration Group

Location: Michigan, US

Thanks: 45771 / 6577

 • Send private message

6

Friday, July 14th 2017, 6:33am

After TVP updated this video, Sonila completed the additional strings and final review.
Signature from »Ray« Earth For Sale:
Slightly Used; inquire within

1 registered user and 15 guests thanked already.

Users who thanked for this post:

rock3r

 • "rock3r" is male
 • "rock3r" started this thread

Posts: 120

Date of registration: May 2nd 2014

Language Team: Albanian

Focus Group: Translator
Translation Proofreader
Final Reviewer
Language Coordinator

Location: Tirana

Thanks: 5498 / 124

 • Send private message

7

Tuesday, July 18th 2017, 6:24pm

Yep, that's correct.

Sonila have done the Final Review.

Hugs.
Signature from »rock3r« Never doubt that a small group of thoughtful
committed citizens can change the world.
indeed, it is the only thing that ever has.
www.twitter.com/tvpalbania
www.facebook.com/projektivenus

1 registered user and 14 guests thanked already.

Users who thanked for this post:

Ray

© Linguistic Team International 2018
Context In Motion