You are not logged in.

  • "rock3r" is male
  • "rock3r" started this thread

Posts: 122

Date of registration: May 2nd 2014

Language Team: Albanian

Focus Group: Translator
Translation Proofreader
Final Reviewer
Language Coordinator

Location: Tirana

Thanks: 6444 / 125

  • Send private message

1

Tuesday, November 11th 2014, 3:00pm

Jacque Fresco - Working with People 01:58

@Aldi96: mund t'i bësh një proofread se sapo e përktheva.

Working Location: http://dotsub.com/view/835bc447-d9d1-4425-a495-9be5f4818729
Burimi (Source): http://www.youtube.com/watch?v=UntUnShvJbY
rock3r has attached the following file:
Signature from »rock3r« Never doubt that a small group of thoughtful
committed citizens can change the world.
indeed, it is the only thing that ever has.
www.twitter.com/tvpalbania
www.facebook.com/projektivenus

This post has been edited 1 times, last edit by "Ray" (Jul 3rd 2017, 5:39am)


2 registered users and 48 guests thanked already.

Users who thanked for this post:

Aldi96, Ray

  • "Aldi96" is male

Posts: 84

Date of registration: May 26th 2014

Language Team: Albanian

Focus Group: Translator
Translation Proofreader
Final Reviewer

Location: Sarande / Albania

Thanks: 4543 / 85

  • Send private message

2

Tuesday, November 11th 2014, 6:15pm

Mbarova...Proofread

It's all done nice and quiet! Do behet publish në youtube tani?
Si dhe titullin në shqip ta vendos: Jacque Fresco - Duke punuar me njerëzit (apo me njerëz)?


*Hidhi një sy PM qe te dergova ketu ne forum......
Aldi96 has attached the following file:
Signature from »Aldi96« You can support The Zeitgeist Movement by not supporting the existing system.

TheZeitgeist Movement Global - Albanian Section
Official Albanian Youtube Channel

46 guests thanked already.
  • "rock3r" is male
  • "rock3r" started this thread

Posts: 122

Date of registration: May 2nd 2014

Language Team: Albanian

Focus Group: Translator
Translation Proofreader
Final Reviewer
Language Coordinator

Location: Tirana

Thanks: 6444 / 125

  • Send private message

3

Wednesday, November 12th 2014, 1:26pm

Ready To Go Global

@Aldi96: këtë e ke gati. Ndërsa atë tjetrën brënda ditës së sotme do ta mbaroj. Ki parasysh që unë shumicën e kohës që kam të lirë ja dedikoj përkthimit, por merrem me më shumë se një material njëkohësisht, pastaj siç e kemi folur çdo përkthim do kohën e vet :)
rock3r has attached the following file:
Signature from »rock3r« Never doubt that a small group of thoughtful
committed citizens can change the world.
indeed, it is the only thing that ever has.
www.twitter.com/tvpalbania
www.facebook.com/projektivenus

48 guests thanked already.
  • "Aldi96" is male

Posts: 84

Date of registration: May 26th 2014

Language Team: Albanian

Focus Group: Translator
Translation Proofreader
Final Reviewer

Location: Sarande / Albania

Thanks: 4543 / 85

  • Send private message

4

Wednesday, November 12th 2014, 4:54pm

OK

rock3r te kuptoj absolutisht miku im! Cdo sekonde e kohes qe ti, une dhe cdo kush kontribuon ne kete forum eshte e vlefshe per nje qellim te pergjithshem!

:)
Signature from »Aldi96« You can support The Zeitgeist Movement by not supporting the existing system.

TheZeitgeist Movement Global - Albanian Section
Official Albanian Youtube Channel

48 guests thanked already.

Used tags

Jacque Fresco, rbe, Work

© Linguistic Team International 2019
Context In Motion