You are not logged in.

Mjete Pune dhe Informacione (Info)

Të gjitha mjetet që ju nevojiten që të filloni të përktheni materiale dhe informacionet që duhet të keni parasysh rreth përkthimeve në veçanti.

Announcements

By lizardman (Sep 15th 2012, 3:40pm)

1 5,486

By Jon Yodice

(Oct 20th 2012, 8:42pm)

By nomada (Feb 9th 2012, 3:33pm)

0 3,190

No reply

Threads

By Aldi96 (Jun 7th 2015, 2:26pm)

1 3,566

By Ray

(Jul 3rd 2017, 5:53am)

By Aldi96 (Mar 15th 2015, 9:18am)

0 1,000

No reply

Show

Moderators:

rock3r

Statistics:

2 threads - 3 posts (0 posts per day)

© Linguistic Team International 2019
Context In Motion