You are not logged in.

Mjete Pune dhe Informacione (Info)

Të gjitha mjetet që ju nevojiten që të filloni të përktheni materiale dhe informacionet që duhet të keni parasysh rreth përkthimeve në veçanti.

Announcements

By nomada (Feb 9th 2012, 3:33pm)

0 2,848

No reply

By lizardman (Sep 15th 2012, 3:40pm)

1 4,658

By Jon Yodice

(Oct 20th 2012, 8:42pm)

Threads

By Aldi96 (Mar 15th 2015, 9:18am)

0 203

No reply

By Aldi96 (Jun 7th 2015, 2:26pm)

1 638

By Ray

(Jul 3rd 2017, 5:53am)

Show

Moderators:

rock3r

Statistics:

2 threads - 3 posts (0 posts per day)

© Linguistic Team International 2019
Context In Motion