You are not logged in.

 • "loukaselessar" is male
 • "loukaselessar" started this thread

Posts: 50

Date of registration: Jan 14th 2014

Language Team: English

Focus Group: Translator

Location: Belgium

Thanks: 2191 / 1

 • Send private message

1

Tuesday, May 20th 2014, 9:13am

Any new projects to be translated in Albanian?

Hello, Are there any new projects to be translated in Albanian? I speak albanian fluently(in addition to greek, italian and french) and I can start doing some work :D Please do let me know. Best, Lukas
Signature from »loukaselessar« " Everything should be made as simple as possible, but not simpler " Albert Einstein

1 registered user and 67 guests thanked already.

Users who thanked for this post:

Ray

 • "rock3r" is male

Posts: 122

Date of registration: May 2nd 2014

Language Team: Albanian

Focus Group: Translator
Translation Proofreader
Final Reviewer
Language Coordinator

Location: Tirana

Thanks: 6371 / 125

 • Send private message

2

Wednesday, May 21st 2014, 10:25am

Welcome.
We need some help for intranslating into albanian.

Jemi duke perkthyer disa materiale ne shqip dhe me vjen mire qe po i shtohesh dhe ti ekipit te perkthimit ne gjuhen shqipe sepse ka ardhur koha qe te gjithe shqiptaret ta mesojne te verteten ne lidhje me TZM dhe TVP. per cod pyetje qe mund te kesh shkruaj ketu.
Signature from »rock3r« Never doubt that a small group of thoughtful
committed citizens can change the world.
indeed, it is the only thing that ever has.
www.twitter.com/tvpalbania
www.facebook.com/projektivenus

2 registered users and 70 guests thanked already.

Users who thanked for this post:

ossi11111, Aldi96

 • "loukaselessar" is male
 • "loukaselessar" started this thread

Posts: 50

Date of registration: Jan 14th 2014

Language Team: English

Focus Group: Translator

Location: Belgium

Thanks: 2191 / 1

 • Send private message

3

Thursday, May 22nd 2014, 8:44am

Përshëndetje, Ju lutem më informoni nëse keni projekte reja për të përkthyer. Interesohem me shumë për të përkthyer videot modis dotsub por edhe për projekte te tjera. Nëse më lejoni mund të fillojm edhe ~The Best That Money Can`t Buy~
Signature from »loukaselessar« " Everything should be made as simple as possible, but not simpler " Albert Einstein

1 registered user and 106 guests thanked already.

Users who thanked for this post:

Aldi96

 • "rock3r" is male

Posts: 122

Date of registration: May 2nd 2014

Language Team: Albanian

Focus Group: Translator
Translation Proofreader
Final Reviewer
Language Coordinator

Location: Tirana

Thanks: 6371 / 125

 • Send private message

4

Thursday, May 22nd 2014, 10:54am

Ok, fillo me TBTMCB pasi te mbarosh me njofto qe te bejme dhe proofreading. Paradise or Oblivion ka mbaruar se perkthyeri dhe korrektuari, si dhe Zeitgeist the Movie eshte perkthyer, ndaj kemi shuuume pune ne lidhje me perkthimet shqip.
Signature from »rock3r« Never doubt that a small group of thoughtful
committed citizens can change the world.
indeed, it is the only thing that ever has.
www.twitter.com/tvpalbania
www.facebook.com/projektivenus

1 registered user and 79 guests thanked already.

Users who thanked for this post:

Aldi96

 • "rock3r" is male

Posts: 122

Date of registration: May 2nd 2014

Language Team: Albanian

Focus Group: Translator
Translation Proofreader
Final Reviewer
Language Coordinator

Location: Tirana

Thanks: 6371 / 125

 • Send private message

5

Wednesday, June 4th 2014, 11:29am

@Loukaselessar nqs do të përkthesh TBTMCB duhet t'i nisësh një NDA (non-disclosure agreement) Ray-t, po të shkruaj këtu linkun që të çon direkt tek pjesaj ku shpjegohet më së miri në lidhje me TBTMCB : TBTMCB (6th Edition) Translate-a-Thon .
Kjo vlen per kedo qe do te perktheje TBTMCB.
Signature from »rock3r« Never doubt that a small group of thoughtful
committed citizens can change the world.
indeed, it is the only thing that ever has.
www.twitter.com/tvpalbania
www.facebook.com/projektivenus

60 guests thanked already.
 • "loukaselessar" is male
 • "loukaselessar" started this thread

Posts: 50

Date of registration: Jan 14th 2014

Language Team: English

Focus Group: Translator

Location: Belgium

Thanks: 2191 / 1

 • Send private message

6

Wednesday, June 4th 2014, 12:09pm

E kam firmosur NDA-ne se e kam perkthyer TBTMCB dhe ne gjuhe te tjera. I dergova dhe mesazh Ray dhe tha qe kur te firmosesh dhe ti do na japi te drejt te fillojm pune.
Signature from »loukaselessar« " Everything should be made as simple as possible, but not simpler " Albert Einstein

63 guests thanked already.
 • "rock3r" is male

Posts: 122

Date of registration: May 2nd 2014

Language Team: Albanian

Focus Group: Translator
Translation Proofreader
Final Reviewer
Language Coordinator

Location: Tirana

Thanks: 6371 / 125

 • Send private message

7

Wednesday, June 4th 2014, 12:26pm

Për TBTMCB.

Ok sh mire atëherë, sepse dhe une i kam nisur nje NDA dhe jam në pritje gjtihashtu për ta përkthyer.
Gjthsesi ndërkohe po bën ndonjë përkthim tjeter apo jo?
Signature from »rock3r« Never doubt that a small group of thoughtful
committed citizens can change the world.
indeed, it is the only thing that ever has.
www.twitter.com/tvpalbania
www.facebook.com/projektivenus

61 guests thanked already.
 • "rock3r" is male

Posts: 122

Date of registration: May 2nd 2014

Language Team: Albanian

Focus Group: Translator
Translation Proofreader
Final Reviewer
Language Coordinator

Location: Tirana

Thanks: 6371 / 125

 • Send private message

8

Thursday, June 5th 2014, 12:26pm

Per TBTMCB

@Loukaselessar provo t'i nisesh nje e-mail tjeter Ray per firmosjen e NDA, mua ma nisi sot faqen e pare dhe kam filluar perkthimin.
Signature from »rock3r« Never doubt that a small group of thoughtful
committed citizens can change the world.
indeed, it is the only thing that ever has.
www.twitter.com/tvpalbania
www.facebook.com/projektivenus

61 guests thanked already.
© Linguistic Team International 2019
Context In Motion